https://www.hamsamoon.ir

شناسه خبر :1559
۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
13 بازدید

[ad_1] برعکس روال معمول که آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به دیدن مردم می‌رفت تا طرح‌های عمرانی دولت را افتتاح و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود این بار مردم بودند که به دیدار او آمدند. دیداری که پر از اندوه، ماتم و حسرت بود. از بامداد روز چهارشنبه دوستداران آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برای […]

[ad_1]

برعکس روال معمول که آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به دیدن مردم می‌رفت تا طرح‌های عمرانی دولت را افتتاح و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود این بار مردم بودند که به دیدار او آمدند. دیداری که پر از اندوه، ماتم و حسرت بود.

از بامداد روز چهارشنبه دوستداران آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برای بدرقه او، حسین امیرعبداللهیان (وزیر خارجه)، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم (امام جمعه تبریز)، مالک رحمتی (استاندار آذربایجان شرقی)، سردار سید مهدی موسوی (فرمانده یگان حفاظت نهاد ریاست‌جمهوری)، سیدطاهر مصطفوی (خلبان اصلی پرواز)، محسن دریانوش (کمک خلبان پرواز) و سرهنگ بهروز قدیمی (از کادر فنی پرواز) به خیابان انقلاب آمدند تا مراسم بدرقه به سمت خانه ابدی را برگزار کنند. 

ساعت ۹ صبح بود که رهبر انقلاب نماز را بر پیکر شهدا اقامه کردند. نمازی که یادآور نماز پر سوز و گداز رهبر انقلاب بر پیکر سردار سلیمانی بود. ذکر نماز که به «اللهم إنّا لا نَعلَمُ مِنهُم إلّا خَیرا» رسید رهبر انقلاب بغض کرده بودند و این باعث شد تا بغض مردم هم بترکد.

نماز که تمام شد رهبر انقلاب با پیکر شهید رئیسی وداع کردند و حین خروج، نوه‌های آیت‌الله رئیسی را در آغوش کشیدند و محبت پدرانه خود را به آنها ابراز داشتند.

پس از اقامه نماز مراسم تشییع شهدا به سوی میدان آزادی با حضور خیل عظیم جمعیت برگزار شد که بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت.

اکثر رسانه‌های خارجی بر حضور ده‌ها هزار نفری مردم در این مراسم تاکید داشتند که این امر نشان‌دهنده تعجب آنها از مراسم باشکوه تشییع رئیس‌جمهور کشورمان و همراهانش دارد.

علاوه براینکه آیت‌الله رئیسی در بین مردم دوستداران زیادی دارد بسیاری از سیاسیون هم مشی او را تحسین می‌کنند که در سخت‌ترین شرایط اقتصادی سکان اداره کشور را برعهده گرفت تا بتواند مشکلات را حل کند.

اعتقاد رئیسی به گفتمان دوجانبه

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره شهید آیت‌الله رئیسی گفت: من از دو منظر به از دست دادن رئیس‌جمهور نگاه می‌کنم یکی اینکه اتفاق رخ داده بسیار تلخ است و همان‌طور که وجود رئیس‌جمهور و خدماتش ارزشمند بود، نبود او یک فقدان تاسف‌بار است.

حمیدرضا حاجی بابایی

وی اظهار کرد: از یک منظر دیگر در سال‌های گذشته همیشه از این اتفاقات داشتیم و ممکن است در هر کشوری اتفاق بیفتد. این اتفاقات ضمن تلخ بودن چرخ اقتصاد و چرخ کشور را تحرکش را بیشتر می‌کند و دلیل عمده‌اش این است که سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد و دل مردم را به مسئولین نزدیک‌تر می‌کند و یک فضای عاطفی ایجاد می‌کند و خیلی از مسائل خشن و دورکننده دل‌ها را از بین می‌برد به همین دلیل یک فضای عاطفی، اخلاقی و نزدیک در بین جریان‌های سیاسی، مردم و حاکمیت به‌وجود می‌آورد لذا وقتی برای یک از مسئولان کشوری چنین اتفاقی برایش می‌افتد ضمن تاسف‌بار بودن کار مملکت تعطیل نمی‌شود و کار با سرعت و قدرت بیشتر ادامه پیدا می‌کند.

نماینده مردم همدان در مجلس افزود: همان‌طور که جلسات دولت، مجلس و مراسم افتتاحیه مجلس خبرگان پس از شهادت رئیس‌جمهور برگزار شد تا ۴۵ روز آینده انتخابات ریاست جمهوری انجام می‌پذیرد و ان‌شالله روال عادی کشور همچنان جریان دارد تا خدمات خوبی را به مردم ارائه کنیم.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: آقای رئیسی فشار‌های سنگینی را تحمل کرد و شهادت می‌دهم آقای رئیسی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی تصمیم‌های سختی گرفت.

وی ادامه داد: برخی مسئولان این‌طور فکر می‌کنند که یک تصمیمی می‌گیریم که حالا در کوتاه‌مدت آیا مردم از آن خوششان می‌آید یا خیر و هر اتفاقی بعدا می‌افتد، بیفتد به من چه ربطی دارد که این می‌شود خودخواهی؛ برخی دیگر از مسئولان می‌گویند باید یک تصمیمی گرفت که در آینده نزدیک وضع بهتر شود، اما خود آن مسئول زیر سوال می‌رود که آقای رئیسی از این مسئولان بود و برایش مهم نبود که زیر سوال برود بلکه برایش مهم بود که برای مردم اتقاقات خوبی بیفتد و تمام تلاشش را انجام می‌داد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: من در جا‌های گوناگون بودم و دیدم در رابطه با وضع معیشت مردم سخت‌ترین شرایط برای آقای رئیسی ایجاد می‌شد و در اکثر امور هم برای کمک به مردم ورود پیدا می‌کرد.

نماینده مردم همدان در مجلس بیان کرد: رابطه با مجلس برای آقای رئیسی بسیار مهم بود. زمانی که بودجه را بررسی می‌کردیم شاید بار‌ها اتفاق می‌افتاد فضای کشور که ملتهب می‌شد لذا سریع دعوت می‌کرد و جلسه تشکیل می‌داد و رفع ابهام انجام می‌شد و خیلی برخورد خوبی داشت و به گفتمان دوجانبه اعتقاد داشت و یک سر و گردن از چهره‌های سیاسی بالاتر فکر می‌کرد.

یکی از عملکرد‌های مثبت شهیدان آیت‌الله رئیسی و حسین امیرعبداللهیان در عرصه سیاست خارجی بود که توانستند روابط با عربستان سعودی را دوباره برقرار کنند و کشورمان در دولت سیزدهم توانست عضو سازمان شانگهای و بریکس شود البته تلاش‌های شهید امیرعبداللهیان در جنگ غزه برای شناسایی اسرائیل به‌عنوان جنایتکار جنگی در بین کشور‌های دیگر از جمله کشور‌های غربی بر کسی پوشیده نیست.

امیرعبداللهیان معتقد به استراتژی تعامل بود

شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اقدامات شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و شهید حسین امیرعبداللهیان در عرصه سیاست خارجی گفت: خدمات رئیس‌جمهور قابل توجه و ماندگار است و باید از این ظرفیت‌ها برای تقویت دیپلماسی و تقویت قدرت داخلی استفاده کنیم که آقای امیرعبداللهیان به خوبی این موضوع را درک کرده بود و تلاش گسترده‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های کشور و ارتقای قدرت ملی جمهوری اسلامی در بیرون از مرز‌ها انجام داد.

شهریار حیدری

حیدری گفت: در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم غزه باید فریاد مظلومیت ملت فلسطین به گوش جهانیان و نهاد‌های بین‌المللی می‌رسید و جمهوری اسلامی ایران به خوبی این نقش را ایفا کرد و آقای امیرعبداللهیان با رایزنی با کشور‌های مختلف سعی کرد از مظلومیت این مردم دفاع کند که واقعا خوب پیش رفت و نقش کلیدی و محوری داشت و قطع‌به‌یقین مردم فلسطین قدردان زحمات آقای امیرعبداللهیان هستند. 

وی اظهار کرد: روش وزرای خارجه متفاوت است و آقای امیرعبداللهیان در جایی که ضرورت داشت استراتژی تعامل داشت و بیشتر با همین رویکرد توانست جایگاه موثر دستگاه سیاست خارجی را به خوبی تبیین کند.

وی تاکید کرد: قطع‌به‌یقین خدمات و زحمات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود.

گزارش: محمد امیرحسینی

[ad_2]

+

پ
برچسب ها:
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما: